Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Για το Ισραήλ αναχώρησε η Εθνική


Για το Ισραήλ αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για τον αγώνα της Παρασκευής για τα προκριματικά του Euro 2012.





Πριν από την αναχώρηση ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, έκανε δηλώσεις σχετικά με τα προσεχή παιχνίδια της Ελλάδας:

"Ξεκινάμε σήμερα ένα ταξίδι για δύο κρίσιμα παιχνίδια.  Πάμε αποφασιστικά για την πρόκριση στο Euro 2012.  Eίναι τέσσερα ματς που απομένουν και θέλουμε τους περισσότερους βαθμούς που μπορούμε να πάρουμε για να φτάσουμε στον στόχο μας. Ελπίζω να πάμε καλά. Το καλύτερο είναι να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε και να μην πάρουμε τα κομπιουτεράκια. Αυτή την στιγμή κοιτάμε μόνο το πρώτο παιχνίδι, αυτό με το Ισραήλ και στη συνέχεια θα δούμε και τα υπόλοιπα ματς.Για το ματς με το Ισραήλ και η ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα αλλά εμείς θέλουμε τη νίκη.

Από την πλευρά του ο προπονητής της εθνικής Ελλάδος, Φερνάντο Σάντος, σημείωσε: "Έχουμε ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Για μας ωστόσο δεν θα έλεγα ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει μορφή τελικού, γιατί έχουμε ακόμη τρία ματς μπροστά μας. Είμαστε στην πιο κρίσιμη καμπή θέλουμε να είμαστε παρόντες στην τελική φάση και για να γίνει θέλουμε τη νίκη και σε αυτό το ματς αλλά και στο επόμενο".

*Κανονικά ταξίδεψε για το Ισραήλ και ο Φωτάκης η κατάσταση του οποίου θα επανεκτιμηθεί στη σημερινή (01/09) προπόνηση.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...