Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Σάντος: "Να αποδείξουμε ποιοι είμαστε"

Ο Φερνάντο Σάντος δεν ψάχνει για δικαιολογίες ενόψει του αυριανού αγώνα με το Ισραήλ και τονίζει πως «Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε στο γήπεδο και να αποδείξουμε τι θέλουμε να κάνουμε».

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός είπε:

«Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τη νίκη. Δεν θεωρώ πως έχουμε καμία δικαιολογία εάν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι, ξέρουμε τις καιρικές συνθήκες στο Ισραήλ. Θα ήταν μια πολύ φθηνή δικαιολογία για μένα, αν λέγαμε πως μας φταίει το ένα ή το άλλο πριν το παιχνίδι. Ξέρω πως ο αντίπαλος είναι δυνατός. Διαθέτει παίκτες με ποιότητα και πολλές παραστάσεις στο εξωτερικό, αλλά κι εμείς από την πλευρά μας έχουμε μεγάλη πίστη σε ομάδα και ποδοσφαιριστές, οπότε θα βάλουμε τις δικές μας ικανότητες στο γήπεδο και αν το κάνουμε σωστά θα μπορέσουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, που είναι η νίκη».

Ο Σάντος, υποστήριξε επίσης σε ότι αφορά το θέμα έναρξης του αγώνα (16.00):

«Ζητήσαμε να παίξουμε Σάββατο, αλλά δεν δέχθηκαν οι Ισραηλινοί, ενώ προτείναμε και για Πέμπτη, αλλά είπαν όχι οι Κροάτες».

Σε ότι αφορά την  ενδεκάδα  είπε: «Ξέρω ποιοι θα αγωνιστούν, τουλάχιστον αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Σε κάθε περίπτωση πιστεύω και εμπιστεύομαι όλους τους ποδοσφαιριστές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...