Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Ν.Κωστένογλου: «Ήθελα να γυρίσω»

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Νίκος Κωστένογλου παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη Τύπου, ως νέος τεχνικός της “Ένωσης” και μίλησε για την αγάπη του προς την ομάδα αλλά και για τα σχέδιά του.
“Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά στη συνεργασία μας. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ομάδας"
"Είμαι πολύ δεμένος με την ΑΕΚ. Πέρασα από όλα τα πόστα. Μετά από 3,5 επιστρέφω. Υπήρξε μια άλλη πρόταση την οποία δεν θέλω να συζητήσω. Είναι προτεραιότητα η ΑΕΚ για μένα."
"Δεν θέλω να συγκρίνουμε τις δύο εποχές. Αν μπει στη σκέψη μας αυτή η σύγκριση θα μας κάνει κακό. Θέλω να είμαστε προσγειωμένοι. Είμαστε σε μεγάλη ομάδα και κάθε Κυριακή θα διεκδικούμε να κερδίζουμε. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι ως προς το στόχο μας."
"Δεν πρέπει να δούμε σε βάθος. Πρέπει να μιλήσω με κάθε παίκτη ξεχωριστά. Πρέπει αυτή η ομάδα να αποκτήσει μια φιλοσοφία. Να έχει έναν δικό της τρόπο παιχνιδιού. Εμείς εδώ θα πολεμάμε και θα αγωνιζόμαστε με έντιμο τρόπο για να κερδίζουμε".
"Είμαι πιο έμπειρος πλέον. Η εμπειρία είναι σημαντικό. Απέκτησα εμπειρίες γύρω από το αγωνιστικό κομμάτι και πιο ώριμος για να παίρνω αποφάσεις. Βέβαια, είναι τόσο λεπτό το σημείο που βρισκόμαστε που χρειαζόμαστε πίστωση χρόνου. Το αποτέλεσμα επηρεάζει την ψυχοσύνθεση κάθε παίκτη. Για αυτό πρέπει να αποκτήσουμε σταθερότητα."
"Αναπαύεται η ψυχή μετά το πνεύμα. Οι συνθήκες δεν είναι οι ιδανικότερες αλλά ήθελα να γυρίσω. Δεν θέλω να λαϊκίζω αλλά θα προσπαθήσω να αλλάξω το στιλ παιχνιδιού. Θα ολοκληρωθεί σύντομα το προπονητικό τιμ και από εβδομάδα δα θα γνωρίζετε ποιοι θα είναι οι συνεργάτες μου. Την τακτική που ακολούθησε ο προκάτοχος μου δεν θα την σχολιάσω γιατί το θεωρώ ανέντιμο. Κοιτάμε μπροστά. Γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα αλλά δεν θέλω να μιλήσω για αυτά."
"Όλα αυτά που είπαμε είναι καλά, αλλά για να κάνουμε μία αρχή χρειάζεται η υποστήριξη του κόσμου μας. Το πρώτο και πιο σημαντικό είναι να έχουμε τη βοήθειά του σε αυτό το παιχνίδι. Δεν μπορώ να αξιολογήσω πώς θα παρουσιαστούμε, γιατί έχουμε απουσίες. Δεν έχω ακόμη πλήρη εικόνα της ομάδας. Θέλω μετά το παιχνίδι ο κόσμος να κοιτάξει τον τρόπο που θα αγωνιστούμε και μετά το αποτέλεσμα. Αν έχουμε συνδυάσει και τα δύο, θα είναι ιδανικό. Ο οπαδός της ΑΕΚ αυτή τη στιγμή δεν νοιάζεται τόσο αν θα κερδίσει η ομάδα, αλλά αν θα παρουσιαστεί με ευπρέπεια στον αγωνιστικό χώρο. Ο κόσμος είναι πληγωμένος και πρέπει να γνωρίζει την αλήθεια. Ποτέ δεν θα του πω ψέματα, ούτε θα αναζητήσω δικαιολογίες. Υπάρχουν πολλά προβλήματα, αλλά επιβάλλεται να προχωρήσουμε".
"Θα παραμείνουν κάποιοι παίκτες στις θέσεις που έπαιζαν. Θα επέλθουν αλλαγές, αλλά μην περιμένετε να δούμε με τον Ολυμπιακό μία υπερομάδα. Αυτό είναι δύσκολο να γίνει και σε βάθος χρόνου. Εγώ θα είμαι ικανοποιημένος αν μετά το ματς με τον Ολυμπιακό έχουμε αρχή και τέλος σαν ομάδα. Είναι όμως πολύ λίγο το διάστημα, οι διεθνείς θα επιστρέψουν την Τετάρτη κι έχουμε τραυματίες κάποιους σημαντικούς ποδοσφαιριστές".
"Δεν θα πω τι σύστημα θα έχουμε. Το θεωρώ ανόητο. Αυτό που έχει σημασία είναι να φανεί σύντομα το ξεκάθαρο στυλ της ομάδας. Δεν γνωρίζω τι αποτελέσματα θα φέρουμε. Εγώ θα προσπαθήσω, πάντως, να κάνω το σωστό για αυτή την ομάδα".
"Δεν βάζω μακρινούς στόχους. Σίγουρα, όμως, επειδή είμαστε η ΑΕΚ, πάντα αγωνιζόμαστε για τη νίκη".

ΠΗΓΗ: 
www.pamesports.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...